Actie: Samen voor de buurt

Help onze dieren aan een goed onderhouden leefomgeving!

Over deze activiteit

 

Naast het station Castricum ligt Stichting ’t Dierenduintje. Een klein opgezette dierenboerderij, waar dierenwelzijn voorop staat. Wij hebben uw hulp nodig om het nieuwe konijnenverblijf te bekostigen en om een nieuw slotenplan te kunnen realiseren van het Heras hekwerk. Helpt u mee?

Het Dierenduintje wordt gerund door Fred en Willa Bakker, met behulp van een aantal trouwe vrijwilligers. Met elkaar wordt er veel liefde in gestopt. Het is een locatie waar buurtbewoners jong en oud bij elkaar komen. De dieren die er wonen zijn allemaal gered en mogen hier oud worden. Er wonen mini varkens, geiten, schapen, ganzen, eenden, kippen, katten en konijnen. Een mooie tuin, boomgaard en paddenpoel horen er ook nog bij. Er is momenteel divers onderhoud nodig. Binnenkort wordt er een nieuwe rieten kap op de stal gerealiseerd met behulp van een andere crowdfunding actie.

Ons doel voor deze campagne is het konijnenverblijf helemaal op te knappen. We zijn hier inmiddels mee gestart en het is nog niet helemaal klaar. Er is een nieuw huis gebouwd voor de konijnen en dit verblijf moet ook nog aangekleed worden. De konijnen kunnen nu weer droog en beschut slapen en eten. Ook willen we het hekwerk voorzien van nieuwe sloten zodat het terrein goed afgesloten kan worden tegen vandalisme en ongewenste gasten zoals vossen.

Mochten we meer geld ophalen, dan kan dat worden besteed aan andere projecten die onderhoud nodig hebben.

Liefde alleen is niet genoeg. Het dierenduintje kan alle financiële hulp goed gebruiken voor het onderhoud van de boerderij. Het Dierenduintje is voor iedereen gratis toegankelijk, draait geheel op giften en donateurs. Het is een mooie ontmoetingsplek voor de bewoners van Castricum.

Geven jullie naast liefde ook een mooie bijdrage? Doneer dan op dit mooie initiatief!

https://samenvoordebuurt.nl/nl/initiatives/activities/details/funding/1022/dierenduintje-naar-de-toekomst